A Forever F15 és a Forever C9 használata


Forever FIT csomagok

A Forever F15 és a Forever C9 használatával kapcsolatos kérdések:


Mozgás nélkül is működik?

Bár az étkezés önmagában is sokat számít, mégis a mozgás nagyon fontos.
A mozgás gyorsítja az anyagcserét, így segítve elő a fogyást, valamint erősíti az izmokat, így a fogyás után nem lesz löttyedt a test.
A mozgást elkezdeni lehet, hogy nehéz, de a programot végigcsinálva hozzá szokik a testünk, majd életünk részévé válik a mozgás, így maradandó lesz az eredmény.

Elég egyszer megcsinálni?

Már egy kúrával is komoly eredményeket érhetünk el, ám a tapasztalatok azt mutatják, hogy akik végigcsinálnak egy programot, azok 90%-a az elért eredmények és a sikerélmény miatt többször is megismétli.

Milyen időközönkét lehet ismételni?

Erre nincs előírás, de mivel egészséges összetevőket tartalmaz és a szervezet számára biztosít minden szükséges tápanyagot, ezért akár a folyamatos szedésnek sincs akadálya, csak előnye.
Mindenesetre érdemes évente egyszer-kétszer megismételni a programot kúraszerűen.


Miért kell naponta legalább 8 pohár vizet meginni?

Testünk mintegy 72%-át víz alkotja, amelynek utánpótlását folyamatosan biztosítani kell. A víz elengedhetetlen az anyagcseréhez, hiszen a szervezet szinte minden biokémiai folyamatában részt vesz. Emellett a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel teltségérzetet okozhat az egyes étkezések között.

A C9 program első két napja nehéznek tűnik!
Pontosan be kell tartanom az előírásokat?

Igen. A C9 programmal egy jobb életminőséghez vezető testsúlykontroll programot kezdünk el. Az első két nap segí felkészíteni testünket, valamint megalapozza a program többi részét. Ezen napok kihagyása jelentősen befolyásolhatja programunk végső eredményeit.


Hívj fel (+36 20 561 10-39), küldj üzenetet, vagy írj rám messengeren. Szivesen megosztom veled a tapasztalataimat vagy adok további felvilágosítást a termékekről.