Forever Vital5

Használd a Vital5 csomagot arra, hogy megtartsd elért súlycsökkenésed, illetve, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű, változatos tápanyaghoz juttasd hozzá szervezetedet, növeld vitalitásodat!


Forever VITAL5

A Vital5 öt nagyszerű Forever termékkel hidalja át táplálkozási hiányosságainkat és olyan alapvető tápanyagokat biztosít, melyek segítségünkre vannak abban, hogy még jobban érezzük magunkat és nézzünk ki.

Ám ez több annál, hogy szervezetünket hozzájuttatjuk a megfelelő vitaminokhoz. Összetett programunk, amely azt tűzi ki célul, hogy minél egészségesebbek legyünk, a tápanyagok felszívódását a Forever Aloe Géllel és Forever Actice Probiotic-kal maximalizálja, a keringést az Omega3-mal optimalizálja, mely a Forever Arctic Sea-ben és az ARGI+-ban található meg, a szervezetet pedig a Forever Daily-vel erősíti, mely több mint 55 tápanyagot tartalmaz, alapvető vitaminokkal és ásványi anyagokkal.

A doboz tartalma:

A csodálatos aloe vera levél több mint 200 összetevőt tartalmaz. Gélünk a szabadalmaztatott aloe vera stabilizációs eljárásunk eredménye, amelyet azok kedvelnek leginkább, akik emésztőrendszerük egészségét és energiájukat szeretnék megőrizni.
Lactobacillus és bifido baktériumokat (élőflórát) tartalmazó speciális gyógyászati célra szánt tápszer.
Speciális gyógyászati célra szánt tápszer. Alkalmazása a bélflóra károsodása, pl. gyomor vagy bélrendszeri fertőzések, antibiotikum kezelés esetén javasolt.
A szív megfelelő működéséért
Omega-3 zsírsavakat tartalmazó speciális gyógyászati célra szánt tápszer szív- és érrendszeri betegségben szenvedők részére.
Az EPA és DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. A kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el.
Vitaminokat, ásványianyagokat és biológiailag aktív anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő.
A B1-, a C-, a B6- és a Béta-karotin-ból származó A-vitamin részt vesz az immunrendszer normál működésében, a D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához.
A B2-, a Riboflavin és a Mangán hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a C-vitamin a normál kollagén képződéshez és ezen keresztül a normál csontozat fenntartásához. A Tiamin és a Niacin részt vesz a normál szellemi működés fenntartásában.
A B12- és a Folsav részt vesz a normál vérképzésben, a Vas hozzájárul a normál fizikai és szellemi működéshez. A Pantoténsav részt vesz egyes ingerületátvivő anyagok és a D- vitamin szintézisében, a Jód hozzájárul a pajzsmirigyhormon normál termeléséhez.
A Cink és a Mangán részt vesz a normál csontozat fenntartásában, a Réz hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
L-arginin aminósavat és vitaminokat tartalmazó különleges táplálkozási igényt kielégítő élelmiszer édesítőszerrel.
Nagy izomerő kifejtését elősegítő, elsősorban sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek szánt készítmény.
Az ARGI+ a vitaminok mellett 1500 mg L-arginint tartalmaz, mely szervezetünk egyik fontos aminósava. A B12, a B6-vitamin és a folsav hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a D-vitamin részt vesz az egészséges izomfunkció fenntartásában, a C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Ismerd meg a korszerű táplálékkiegészítők használatát, működését:

Vital 5 kézikönyv letölthető PDF formátumban.

Irány a webshop
Információt kérek


Hívj fel (+36 20 561 10-39), küldj üzenetet, vagy írj rám messengeren. Szivesen megosztom veled a tapasztalataimat vagy adok további felvilágosítást a termékekről.Messenger